FORTUNA IZ ZAPREŠIĆA NOVI A-2 LIGAŠ... PLAVEC: ”NIKAD RANIJE KRENULI U PRIPREME”’

Uz zagrebački Agrodalm Fortuna iz Zaprešića je drugi klub koji će u novoj sezoni nastupati u A-2 ligi centar. Klub koji iza sebe ima i drugoligaški staž izborio je ulazak među drugoligaše osvajanjem drugig mjesta (18-4) prošle sezone u B- 1 ligi centar.

Trener Marko Plavec odrađuje drugi tjedan priprema s momčadi čija je okosnica ekipe iz prošle sezone ostala na okupu.

” Krenuli smo 22. kolovoza s pripremama što je za nas bilo vrlo rano s obzirom da smo nastupali u B ligi gdje je sezona ipak počinjala nešto kasnije. Treniramo u našoj dvorani i imamo sreću da smo dobili termine, i mogu reći da sve do sada ide po planu. Doveli smo tri igrača, Župana i Ćirića iz Auctora, te Atelja iz Hermes Analitice, a vratio nam se i Martinjak koji je prošle sezone nastupao za Univers. Glavni igrači iz prošle sezone ostali su u klubu, a vidjet ćemo u slijedećem periodu da se pojačamo još s nekim igračima. I ove godine organizirat ćemo XIV. Memorijalni turnir ”Goran Bukvić” na kojem će vjerojatno nastupiti tri A-2 ligaša centar i jedan iz sjevera. Termin turnira bit će 17. – 18.09, ili 24. – 25.09. što ćemo također definirati u idućim danima”…kazao je Plavec koji nam je nešto kazao i ambicijama kluba u novoj sezoni.

Marko Plavec

Marko Plavec

” Znamo da dolazi do promjene sustava natjecanja, a realno mi nismo u mogućnostima da se borimo za vrh A-2 lige centar. Pokušat ćemo se prezentirati na najbolji mogući način i izbjeći dno tablice”.