BOSCO DOMAĆIN U DOMU SPORTOVA... OSTANAK U LIGI JEDINI CILJ…

Goran Perić (Bosco)

Jedan od stabilnih zagrebačkih A 2 ligaša je svakako Bosco. Klub koji je godinama bio u gornjem domu lige prošlu sezonu želi što prije zaboraviti. Problemi s ozljedama i dvoranom producirali su skromno za njih deveto mjesto na kraju lige.

Glavni čovjek za struku u klubu je Goran Perić koji osim mini izleta u Hercegovinu gdje je vodio Čapljinu svoj najveći dio trenerske karijere provodi u klubu koji je doživio i doživjet će znatne promjene uoči nove sezone.

” Izvjesno je da smo ostali bez Mijića, Bubala i Jukića, a trebali bi nam se priključiti Stipe Čubrić (Maksimir) i Mate Mandić (Cibona). Kažem trebali jer još uvijek nismo riješili papire, što se posebno odnosi na Čubrića. Nemamo velikih želja u novoj sezoni, a najveća je iskreno ostanak u ligi”…kaže Perić koji u favorite lige ubraja Zapruđe, Hermes Analiticu, VERN i Dubravu.

Bosco nova sezona

JUNIORI I KADETI U KVALIFIKACIJAMA…

Ono što u klubu posebno ističu je činjenica da će juniori i kadeti nastupiti u kvalifikacijama za prvu ligu centar. ” Vratio nam se Luka Jovanović na mjesto trenera juniora i kadeta. Doveli smo nekoliko mladih igrača iz Hercegovine, i to je bila želja da zaigramo kvalifikacije kako bi se mogli uvjeriti u kvalitetu tih igrača”…kaže Perić koji se dotakao i problema s dvoranom za treniranje i igranje utakmica ” Nažalost tu imamo velikih problema. U dvorani OŠ Matija Gubec možemo samo trenirati, a Boćarski dom nam je jednostavno preskup. Izvjesno je da ćemo domaće utakmice igrati u dvorani II Doma sportova, gdje opet imamo samo dva termina”..zaključio je razgovor Perić.