HERMES ANALITICA UOČI NOVIH KVALIFIKACIJA ZA A-1 LIGU... NAŠ CILJ JE PRVA LIGA….

Iako će službena sezona u A 2 ligi centar završiti u subotu navečer kada će posljednji susret 22.kola odigrati Zapruđe i Maksimir već je poznato da će u kvalifikacijama za A 1 ligu nastupiti Hermes Analitica koja ima veliko iskustvo u ovoj vrsti natjecanja.

” Bit će to treće kvalifikacije u posljednje četiri godine za naš klub”…kazat će u uvodu trener Zvonimir Mravak koji je i prošle godine sjedio na klupi Analitičara kada su u ključnoj utakmici mjesto među A-1 ligašima prepustili Škrljevu ” Vjerujem da smo svi zajedno u klubu uvidjeli greške koja smo radili prošle godine, i ja vjerujem da ćemo ove godine konačno izboriti ulazak među prvoligaše”.

Sezona u A-2 ligi centar bila je u znaku utrke Hermes Analitice i Zapruđa, a na kraju su pobjednici ispali Analitičari ” Na početku sezone kada smo vidjeli kakav je roster imalo Zapruđe nismo očekivali da možemo do prvog mjesta, ali smo išli utakmicu po utakmicu i na polusezoni uvidjeli da možemo napasti prvo mjesto. Doveli smo ciljana pojačanja i pogodili što nam je omogućilo nastup u kvalifikacijama”.

Danas je u prostorijama HKS-a održan i ždrijeb kvalifikacija za A-1 ligu nakon čega je poznato da će u 1.kolu 9. travnja Hermes Analitica ugostiti Stoju iz Pule, a nakon pauze u 2.kolu uslijedit će vjerojatno i derbi lige kada u Zagreb stižu Jazine Arbanasi ” Liga će kao i svake godine biti zanimljiva. U prvi mah se čini da su Jazine Arbanasi i mi glavni kandidati za prvo mjesto, ali i drugi klubovi Stoja, Borovo i Međimurje imaju svoje ambicije i svoje želje, a posebno teški će biti susreti na gostovanjima. Do početka lige vjerojatno će se klubovi još dodatno pojačati, pa tako i mi gdje nam je prioritet dovođenje jednog organizatora igre i jednog centra”..kazat će Mravak na kraju razgovora.
Hermes

RASPORED KVALIFIKACIJSKIH UTAKMICA:

09.04. HERMES ANALITICA – Stoja Pula
16.04.  HERMES ANALITICA – Jazine Arbanasi
19.04.  Borovo – HERMES ANALITICA
23.04.  HERMES ANALITICA – MEĐIMURJE
26.04.  Stoja Pula – HERMES ANALITICA
03.05.  Jazine Arbanasi – HERMES ANALITICA
07.05.  HERMES ANALITICA – Borovo
10.05.   Međimurje – HERMES ANALITICA

Košarkaški kamp Novalja