KREŠO LJUBIČIĆ NA PUTU PREMA CIBONI, PRISTIGLI ANZULOVIĆ I ŽUGAJ... MIHOLIĆ: IMAMO BOLJE UVJETE ZA RAD…

Jedan od klubova koji je među prvima startao s pripremama za novu sezonu je i A-2 ligaš Rudeš. Danko Miholić i Milan Ličina okupili su seniorsku i juniorsku momčad koja i u novoj sezoni ima velike ambicije. Seniorska momčad nakon osvajanja trećeg mjesta prošle sezone ima velike aspiracije i u novoj sezoni gdje će cilj biti osvajanje jednog od prva dva mjesta. Rudešu u prilog ide i činjenica da je juniorski staž igrača produljen za godinu dana, pa će talentirana generacija 98.godište imati novu priliku za plasman u završnicu PH.

” Mi nastavljamo svoj put oslonca na domaće igrače. Tako će biti i u novoj sezoni, a za naš klub je odlična stvar da smo uz pomoć Grada uspijeli renovirati Malu školu koja se nalazi u sklopu mjesne samouprave Rudeš. Tu dvoranu nam je Grad dodijelio na korištenje, a koristiti će je seniori, juniori i kadeti za individualni rad, a sportske škole i mini basket za treninge. Uz prostor dvorane imat ćemo i malu teretanu. Ja se nadam da je ovo prvi korak prema poboljšanju uvjeta za rad našeg kluba, a glavni cilj nam i dalje ostaje izgradnja velike dvorane”….kazao je Miholić koji se osvrnuo i na trenutni roster seniorske momčadi ” Krešo Ljubičić trenira u Ciboni i čekamo konačni dogovor oko njegovog prelaska. Napustili su nas Torić i Perić, a pristigli Roko Anzulović (Medveščak) i Luka Žugaj (Univers). Naš cilj nakon odlične prošle sezone je nastavak dobrog rada i plasman u sami vrh lige”.

Obnovljena mala dvorana

Obnovljena mala dvorana

U stručnom stožeru seniorske ekipe uz Milana Ličinu bit će i Jurica Smiljanić koji je kao trener dvije sezone radio u Austriji.