Marić ”U Dubravi se uvijek igra s emocijama”…

Košarkaši Furnira novu sezonu HT Premijer lige otvaraju u subotu kada će u Dubravi od 20 sati ugostiti Adria Oil Škrljevo koje je slavio u posljednja četiri međusobna susreta. Na današnjem predstavljanju momčadi u tvornici glavnog sponzora Furnira uz vlasnika tvrtke Furnir Željka Tokića govorili su trener Jeronimo Šarin i kapetan Igor Marić.

”Imamo gotovo potpuno novu momčad uz dva tri mlada igrača koja su bila prošle sezone. Uz nove igrače vratio nam se kapetan Igor Marić i pripremni period je bio dosta dobar. Kemija unutar momčadi se stvorila, a prije nekoliko dana stiglo nam je i pojačanje iz SAD-a tako da u prvu utakmicu koja je uvijek upitna ulazimo spremni. Nadamo se protiv Škrljeva da će ulazak u utakmicu biti onakav kakav mi želimo i kako možemo bez obzira na njihovu kvalitetu. Adria Oil Škrljevo je jedna od Top 5 momčadi što su pokazali i u pripremnom periodu. Međutim imamo i mi svojih aduta koje možemo upotrijebiti u ovoj utakmici i nadamo se jednom dobrom rezultatu. I kada sam radio u Šibenci uvijek sam govorio da je najlakše ostati u Ligi kada su uđe u Ligu za prvaka.”..kazao je između ostalog Šarin koji nastavlja svoj posao u Dubravi gdje je stigao početkom veljače ove godine i uspio ostaviti Furnir u društvu najboljih hrvatskih klubova.

Svojim iskustvom i povratkom u Dubravu nakon 11 godina Igor Marić bi trebao biti pokretač lijepih vijesti za navijače ”Počeo sam u Dubravi i drago mi je da sam se vratio u ovo lijepo okruženje. Košarka je moj posao i želim ga odraditi maksimalno koliko mogu i na taj način razgovaram i s mlađim dečkima u momčadi. U Dubravi se uvijek igra s emocijama i na kraju krajeva moja karijera kao mladog igrača je počela igrajući s Darkom Krunićem i Borisom Gnjdićem”

Favbet Premijer liga (m), 1. kolo

18.09.2021. 17:00KK Vrijednosnice Osijek - Opus Puntamika
18.09.2021. 17:00GKK Šibenka - Gorica
18.09.2021. 18:00Alkar - Cibona
18.09.2021. 19:00Zadar - Zabok
18.09.2021. 20:00KK Dubrava - DepoLink Škrljevo (SD Dubrava)
22.09.2021. 20:30Cedevita Junior - KK Split (Dom sportova II)