U NEDJELJU ĆE CEDEVITA U LUDBREGU UGOSTITI ZADAR... LIGA ZA PRVAKA: CIBONA U TRNSKOM…

U 12.kolu A-1 lige za prvaka igrat će se još jedan zagrebački derbi. U subotu od 18.05 u SD Trnsko Zagreb će ugostiti Cibonu. Susret puno značajniji za Zagreb koji hvata mjesto u doigravanju, a Cibosi su praktički gotovo sigurno potvrdili drugo mjesto.

“Čeka nas jedna teška utakmica u Trnskom. S obzirom na veliku potrošnju koju smo imali protiv Cedevite, imamo lagane ozljede pa će biti sigurno teško. Ante Žižić vrlo vjerojatno neće moći igrati, ali pokušat ćemo to nadoknaditi s Gospićem na petici i s Andrijom Žižićem da podijelimo tu minutažu. Sigurno neće biti lako, ali idemo odigrati dobru utakmicu i probati pobijediti Zagreb.”..kazao je trener Cibone Damir Mulaomerović.

Nakon što su prošli vikend ugostiti Goricu u Puli košarkaši Cedevite će svoj drugi uzastopni domaći susret odigrati izvan Zagreba. U nedjelju će od 18 sati u Ludbregu biti domaćini Zadru u još jednom derbiju ovog kola.

“Ovo što radimo je jedna jako lijepa stvar. Lijepo je i što su to navijači u Ludbregu prepoznali i drago mi je da će biti puna dvorana. Mislim da smo to svojim igrama zaslužili i želimo se navijačima odužiti svojom igrom i pobjedom.”..kaže krilo Cedevite Luka Babić.

A-1 LIGA ZA PRVAKA, 12.kolo

Kvarner 2010 – Gorica (subota, 14.00)
Zagreb – Cibona (subota, 18.05)
Split – GKK Šibenik (subota, 19.00)
Cedevita – Zadar (nedjelja, Ludbreg, 18.00)

 

Košarkaški kamp Novalja