Ličina ”Čeka nas 80 zanimljivih minuta”…

foto: Marin Sušić (hks-cbf.hr)

Nakon tri utakmice protiv Cedevite Junior koje nisu odvele Dinamo u HT Premijer ligu sljedeće sezone pred izabranicima Milana Ličine dva su susreta s Furnirom iz Dubrave i nova prilika da dohvate elitni rang naše košarke.

Prva utakmica u kojoj je Dinamo domaćin igra se sutra (srijeda, 18.00) u KC Dražen Petrović, a uzvrat je tri dana kasnije u Dubravi ”Iako smo protiv Cedevite Junior odigrali tri utakmice u sedam dana pred utakmice s Furnirom više me brine mentalno stanje igrača, nego fizičko jer znam da smo na tom planu spremni. Naravno da nam nije bilo lako nakon subotnje utakmice ali već u svlačionici smo rekli da je Cedevita Junior iza nas, a Furnir je ono na što smo fokusirani”..kaže Ličina koji u ulogu favorita stavlja Dubravaše

”Ekipa koja je dobro posložena sa kvalitetnim strancima i mladim domaćim igračima. Posebno se izdvaja Isabell koji ima individualnu kvalitetu za stvaranje prednosti na parketu. Neće nam biti nimalo lako, a igra se i u specifičnim okolnostima na dvije utakmice gdje je važna koš razlika. Takve utakmice zahtjevaju drugačiji način pripreme i koncentracije. Čeka nas zanimljivih 80 minuta u kojima tražimo put prema konačnom uspjehu. Veseli me jučerašnji trening gdje sam vidio želju kod igrača da posljednje dvije utakmice ove sezone odigramo na gornjoj granici svojih mogućnosti”.

 

Košarkaški kamp Novalja