U NEDJELJU OD 18 SATI, PRISTIGLI JUNAKOVIĆ I TOMIĆ... ANALITIČARI DOČEKUJU STOJU…

Ovog vikenda započinju kvalifikacije za A-1 ligu u kojima će Hermes Analitica tražiti novu mogućnost ulaska među A-1 ligaše. Iskustvo igranja kvalifikacija momčad Zvonimira Mravka ima, a ostaje pitanje mogu li ovog proljeća izboriti prvoligaško društvo.

” U ovom periodu od kraja A-2 lige odigrali smo jednu prijateljsku utakmicu protiv Zaboka, a momčad smo uoči početka kvalifikacija pojačali organizatorom igre Martinom Junakovićem i centrom Goranom Tomićem. Na poziciji ”zaštićenog” igrača u kvalifikacijama imamo četiri igrača Uljarevića, Buljevića, Mandalinića i Belamarića. Mislim da smo spremni i svi jedva čekamo nedjelju i prvu utakmicu”..kaže trener Hermes Analitice koja će u prvom kolu u nedjelju (18.00) ugostiti Stoju iz Pule ” Respektiramo Stoju kao i sve suparnike. Nažalost tokom sezone nisam previše pratio njihove nastupe, ali kroz informacije koje posjedujemo vjerujem da ćemo se dobro pripremiti za tu utakmicu i pobjedom startati u ligi”.

Analitičari će u 2.kolu biti slobodni, a onda u subotu, 16.travnja (18.00) očekuje ih novi domaći ispit i dolazak Jazina. ” Svi klubovi su pojačali svoje rostere u kvalifikacijama. Borovo ima iskusnog Predraga Šuputa. Ali mi idemo iz utakmice u utakmicu, i sada nam je u mislima samo Stoja”..zaključio je Mravak.