Dubrava ima priliku u subotu postati članom HT Premijer lige... Krunić ”Volio bi da i Jazine budu ispunjene gledateljima”…

foto: Marin Sušić (hks-cbf.hr)

Sonik Puntamiku ili Dubravu pobjeda dijeli od plasmana u HT Premijer ligu. Odlučujuća treća utakmica finala doigravanja igra se u subotu od 19 sati u legendardnim Jazinama. Maratonsko doigravanje Prve muške lige stiglo je do kraja, a Dubravašima će ovaj susret biti šesti u posljednjih 17 dana.

”Nema se što puno reći za utakmicu nakon koje će pobjednik ući u Premijer ligu. Moji dečki su ostavili srce u posljednjoj utakmici protiv Sonik Puntamike u želji da se vratimo u Zadar i pokušamo kroz majstoricu izboriti Premijer ligu. Vjerujem da će i publika u Zadru napuniti dvoranu jer se igra prekrasna košarka po mom mišljenju. Šanse su 50:50’‘..kazao je trener Dubrave Darko Krunić, a Ante Smolić koji je odigrao odličnu u srijedu vjeruje u bolje izdanje nego u prvoj utakmici igranoj prije tjedan dana ” Sonik je odlična ekipa sa sjajnim Petanijem i Palčićem na vanjskim pozicijama. Vjerujemo da imamo snage odigrati bolju utakmicu nego prošle nedjelje i ako nam se poklope neke stvari možemo vratiti Premijer ligu u Dubravu”.