Dubrava Furnir predstavila momčad... Krunić ”Dubrava će biti vrući teren”…

Košarkaški klub Dubrava Furnir je danas na prigodnoj press konferenciji predstavila momčad i glavnog sponzora za sezonu u HT Premijer ligi gdje će Dubravaši nastupiti nakon osam godina. U ime tvrke Furnir vlasnik Željko Tokić je kazao ”Dogovorili smo suradnju i ja sam iznimno sretan i ponosan što od ove sezone KK Dubrava ima i dodatak Furnir. Svi znate da je Dubrava kao kvart genetski preodređen za uspjehom. Imamo najviše olimpijskih pobjednika, a ove godine je i nogometni klub Dubrava Tim Kabel ušao u viši rang natjecanja. Čestitam KK Dubrava Furnir ulazak u viši rang i želim igračima, stručnom stožeru i upravi puno zdravlja i dobrih rezultata u slijedećoj godini”.

Ispred kluba uz Borisa Gnjidića i cijelu seniorsku momčad medijima su se obratili trener Darko Krunić i kapetan Petar Perić”Ekipu smo složili u skladu sa svojim mogućnostima. Glavni i jedini cilj nam je bio da barem pedeset posto igrača bude iz našeg pogona i mislim da smo u tome uspijeli. Morali smo se pojačati na neki način da budemo konkurentni sa premijer ligašima i doveli smo četiri igrača Gulama, Šarca, Proletu i Amerikanca Hormana. Mislim da smo s tim igračima zatvorili roster i krećemo u jednu bitku koja će trajati 33 kola. Mi se nadamo da će dečki dati sve od sebe i da ćemo svaku utakmicu ići na pobjedu bez obzira na snagu suparnika s druge strane. Vjerujemo u podršku navijača kao što je bilo na završnici Prve lige prošle sezone i da će Dubrava biti vrući teren”..kazao je Krunić, a kapetan Perić je bio na tragu riječi trenera Krunića ”Drago nam je da smo ove sezone ušči u najviši rang naše košarke. Mislim da smo dobili dobra pojačanja i da ćemo moći konkurirati klubovima u Premijer ligi. Dubrava će kao što je trener kazao sigurno biti vrući teren i nadamo se podršci cijelog kvarta. Dubrava je željela opet biti dio HT Premijer lige i vjerujem da ćemo treninzima, radom i igrom zadovoljiti našu publiku i stručni stožer”.

Dubravaši će se u subotu i nedjelju na tradicionalnom turniru ”Dubrava kup” predstaviti svojim navijačima. U subotu će od 17 sati u polufinalu igrati Dubrava Furnir i Rudeš, a od 19.15 Šibenka i Bosco. U nedjelju se igraju utakmice za treće mjesto (15.00) i finale (17.15)