Kompletna Cibona dočekuje Krku…

foto: KK Cibona

U 17.kolu ABA lige Cibona će u nedjelju od 19 sati ugostiti Krku iz Novog Mesta. Zagrepčani su u prvom dijelu sezone bili uvjerljivi na gostovanju u Sloveniji, a trenera Ivana Velića može zadovoljiti činjenica da će nakon dužeg vremena momčad biti kompletna povratkom Reynoldsa i Novačića.

”Sigurno da nas čeka još jedan nezgodan i zahtjevan protivnik. U prvom dijelu smo slavili u Novom mestu, ali to ne mora značiti ništa. Ovo je nova utakmica, nova priča. Oni puno šire, uzimaju dosta šuteva za tri poena. Moramo odgovoriti na taj njihov stil košarke. Mi smo u dobrom ritmu. Igrali smo jako dobru utakmicu s Megom, Borac smo dobili i nadam se da ćemo na tom tragu biti i s ekipom Krke. Prvenstveno ćemo tražiti da igramo jednu dobru obranu, da budemo agresivni i čvrsti, pokušamo dominirati u skoku i dođemo do laganih poena što se tiče tranzicije. Ponavljam, bit će vrlo teško jer je svaki protivnik u ABA ligi zahtjevan.”..kaže Velić, a prenosi cibona.com

Susret ima i humanitarni karakter, a sav prihod od prodanih virtualnih ulaznica Cibona će preusmjeriti na račun Državnog proračuna Republike Hrvatske te će biti namijenjen za sanaciju šteta u Sisačko-moslavačkoj županiji te drugim područjima pogođenim razornim potresima!

Standings provided by SofaScore LiveScore