TRENER DUBRAVE DVA TJEDNA NAKON POČETKA PRIPREMA... KAPOV: ”OVE SEZONE MORAMO DATI VIŠE”

Drugi tjedan priprema je iza košarkaša Dubrave koje će u novu drugoligašku sezonu povesti Ivan Kapov koji je ovo ljeto asistirao Vladimiru Krstiću na kadetskom EP na kojem je Hrvatska osvojila četvrto mjesto. Kapov je na klupi Lavova od siječnja ove godine, a u novoj sezoni na klupi će mu asistirati Mario Maloča, koji se nakon sedam godina vratio u klub kao trener.

I Dubrava je kao i većina klubova u ligi u potrazi na pojačanjima u novoj sezoni, a nakon vrlo skromne prošle sezone u kojoj je osvojeno deseto mjesto Kapov je razmišljanja da se momčad mora pojačati na svim pozicijama.

” Trenutno imamo vrlo mladu ekipu s tek nekoliko igrača koji imaju iskustvo igranja u ligi. Činjenica je da su nam neophodna pojačanja na svim pozicijama ukoliko želimo konkurirati klubovima u vrhu tablice. U pregovorima smo s nekoliko igrača i ja vjerujem da ćemo u slijedećim danima to definirati”…ističe Kapov koji na treninzima radi s većinom igrača koji su još u juniorskom stažu, a od starijih tu su Oršanić, Bešlić i povratnik Leon Tomić. Od nositelja igre iz prošle sezone u klubu nisu više Perković, Gazić, Mažar i Ćutuk, a pripremama se još nije priključio Antonio Stojić.

” Imamo ideju kako bi željeli igrati u novoj sezoni, a to je da budemo puno agresivniji i rastrčaniji i prema tome pokušavamo složiti roster. S obzirom da sam sada od početka priprema s ekipom, a ne od polusezone očekujem da bolje igramo i više dajemo na parketu”..zaključit će trener Dubrave.

 

Košarkaški kamp Novalja