NA 4. MEMORIJALNOM TURNIRU DRAGAN ŽUPANOVIĆ U DRNIŠU... JUNIORI CEDEVITE TREĆI, DUBRAVA ČETVRTA…

Slavljem juniora Maccabia iz Tel Aviva u Drnišu je završen 4. Memorijalni turnir ”Dragan Županović” koji je sjajno i ove godine organizirao domaćin KK DOŠK. Na turniru je nastupilo šest momčadi, a među njima i zagrebačke Cedevita i Dubrava.

Cedevita je u skupini bila bolja od Šibenika 88:81, a poražena od Splita 91:80. U polufinalu je momčad Mladena Starčevića poražena od kasnijeg pobjednika Maccabi Tel Aviv 95:76, a utakmici za treće mjesto nadigrala Dubravu 87:64.

Cedevita u Drnišu..

Cedevita u Drnišu..

Dubravaši su nakon uvodne pobjede protiv DOŠK Jollya 99:94 poraženi od Maccabia 124:65, a u polufinalu od Splita 76:68. Treba reći da su Cedevita i Dubrava nastupili oslabljeni na ovom turniru, a da je Toni Perković iz Cedevite u petorci turnira zajedno sa  Amit Ebo (Maccabi Fox), Ido Flaischer (Maccabi Fox), Yovel Zoosman (Maccabi Fox) i Ivanom Vrgočem ( KK Split).

juniori Dubrave u Drnišu..(foto: Facebook KK Došk)

Dubrava u Drnišu

DUBRAVA DOŽIVJELA PROMETNU NESREĆU…

Po povratku s turnira u Drnišu prometnu nesreću doživjela je juniorska momčad Dubrave koja se u Zagreb vraćala redovnom autobusnom linijom Croatia Busa. Na autocesti A1 kod tunela Sveti Rok autobus sa 60 putnika udario je u burobrane pri čemu je nekolicina usred udara i pucanja stakla dobila ozljede. Među njima i gotovo kompletna momčad Dubrave čiji igrači su dobili prvu pomoć, a u slijedećim danima ostaje za vidjeti o kakvim vrstama ozljeda se radi.