SUPARNICI U SKUPINI BAYERN, PARTIZAN I ZEMUN... JUNIORI CEDEVITE NA TURNIRU EUROLIGE U BEOGRADU…

Juniorska momčad Cedevite otputovala je u Beograd na četvrti turnir Eurolige koji se igra ove sezone. Plasman na završni turnir s prethodna tri su osigurali Mega Leks, Real Madrid i Žalgiris.

Suparnici Cedevite u prvom krugu turnira bit će Bayern (petak, 14h), Partizan (subota, 10h) i Zemun (subota, 18h), a drugu skupinu će činiti Crvena zvezda Telekom, Spars Sarajevo, Budućnost VOLI Podgorica i Alba Berlin.

“Znamo da samo prvi na turniru ide na finalni turnir. Prvi cilj je proći grupu, a onda doći do finala. Prvi favorit turnira je Crvena zvezda. Imaju domaći teren i najbolje igrače, od kojih neki već igraju i za seniorsku momčad. Mislim da smo mi u krugu mladih momčadi koje mogu iznenaditi. Iako imamo puno mladih igrača, mislim da imamo kvalitete da se možemo nositi sa svima, no hoće li to biti dovoljno za finale ne znam. Svaki koš i svaka razlika u pobjedi ili porazu bit će važni. U dva i pol dana igra se pet utakmica. To je izuzetan napor, no nadam se da će to moji igrači izdržati.”..kaže trener Cedevite Mladen Starčević, a prenosi službena klupska stranica.

Cedevita će u Beogradu nastupiti u sastavu:

Dario Kuzmanović (kapetan), 1998.
Toni Perković, 1998.
Luka Barišić, 1998.
Antonio Jordano, 1999.
Luka Tomas, 1999.
Marko Montana, 1999.
Darko Bajo, 1999.
Marin Mihalić, 1999.
David Šetka, 1999.
Leon Dubroja, 1999.
Džanan Musa, 1999.
Filip Varga Brzica, 1999.