OD 21.15 U DOMU KOŠARKE CEDEVITA (ULAZ SLOBODAN)... JORDAN BRAND CLASSIC: VEČERAS ALL STAR UTAKMICA…

Deseto europsko izdanje košarkaškog kampa Jordan Brand Classic i ove godine se održava u Zagrebu na terenima Doma košarke Cedevita na zagrebačkom Velesajamu od 4. do 6. ožujka 2016.

Kamp okuplja 40 najboljih mladih košarkaša Europe, rođenih 2000. godine, tijekom kojeg  će najbolji mladi igrači Europe raditi sa iskusnim trenerima iz SAD-a i Europe koji najveće europske talente uče košarkaškim vještinama koje je koristio veliki Michael Jordan u svojoj bogatoj karijeri koja mu je i donijela šest NBA naslova. U tri će dana pokušati izboriti mjesto na završnom All-Staru u kojem će deset najboljih predstavljati Europu na Jordan Brand Classicu u Brooklynu, NY, u travnju 2016. Hrvatsku u Zagrebu predstavljaju Oton Janković (KK Cibona), Žarko Parlov (KK Cedevita) te Jakov Kukić (KK Split).

All-Star utakmica biti će održana također u Domu košarke Cedevita na Velesajmu, večeras (nedjelja) u  21:15 sati i bit će otvorena za javnost, tako da će veliki fanovi košarke imati priliku vidjeti najbolje mlade košarkaše Europe na jednom mjestu.

Košarkaški kamp Novalja