Jerković novo ime u Dubravi…

Novi član Dubrave Furnir postao je Mihajlo Jerković (21g, 204 cm), rođeni Novosađanin koji posjeduje i naše državljanstvo. Igra na poziciji četiri, a u Dubravu stiže nakon jednomjesečne probe u Ciboni…

”Košarku sam počeo trenirati s deset godina u KK Danubius u Novom Sadu. Nakon pet godina otišao sam u Reyer Veneziu u kojoj sam prošao kroz mlađe kategorije. Prošle sezone sam igrao u drugoligašu Udinama i došao na probu u Cibonu gdje sam bio mjesec dana. Htio sam doći u Zagreb i okušati se u ligi čiji mentalitet jako dobro poznajem.  Nisam previše pratio HT Premijer ligu izuzev Cibone, Zadra i Splita. Znam da je liga kvalitetna i nadam se da ću pomoći Dubravi Furnir da ima što bolje rezultate. Upoznao sam ekipu kroz ovih nekoliko dana i mogu istaći zadovoljstvo kako su me primili i kako sam se uklopio”…ističe Jerković koji će u sastavu Vladimira Krstića debitirati u subotu u Sinju.

Inače Dubrava Furnir će sutra (četvrtak) u 12.00 sati u prostorijama svog generalnog sponzora tvrtke Furnir upriličiti predstavljanje momčadi za novu sezonu.

Košarkaški kamp Novalja