Jakša Vulić novi trener Bosca…

foto: KK helios

U novu godinu prvoligaš Bosco ući će s novim trenerom Jakšom Vulićem. Četiri poraza u prvom dijelu sezone nagnala su čelništvo kluba da klupu preuzme dobro poznato igračko i trenersko ime koje će biti veliko pojačanje Bosca za nastavak sezone. Vulić koji će naslijediti Luku Jovanovića u svojoj je karijeri trenirao Hiron (Cedevitu) Zagreb te Dubravu, sa Širokim je bio prvak BiH, s Heliosom iz Domžala prvak Slovenije, a s juniorskom reprezentacijom Hrvatske predvođenom Darijem Šarićem i prvak Europe 2012.

”Nakon jedne duže pauze zaželio sam se košarke i evo stigao je poziv Bosca. Poznajem ovaj iskusniji dio momčadi dok ću ove mlađe igrače upoznavati tijekom idućih dana. Cilj je pokušati napraviti rezultatski i igrački pomak iako imperativa rezultata u ovom trenutku nema. Dogovor je da ostanem do kraja ove sezone pa ćemo onda vidjeti dalje što će se događati”..kratko nam se javio trener Vulić.

Vulićem posljednji posao je bio u Saudijskoj Arabiji gdje je vodio Al-Ittihad iz Jeddaha, a u Zagreb se vratio u svibnju ove godine.