U PRIJATELJSKOM SUSRETU... HERMES ANALITICA U NASTAVKU BOLJA OD RUDEŠA…

Bruno Perić će u novoj sezoni nositi dres Hermes Analitice...

U utorak navečer prijateljski susret su odigrali A- 2 ligaš Rudeš i novi prvoligaš Hermes Analitica. Pobjeda je očekivano pripala Analitičarima koji su slavili 92:72. Rudeš je rezultatski priključak držao prvo poluvrijeme (40:45), a u trećoj četvrtini je petorka Hermesa Raić, Garafolić, Škara, Mijić i Rajič napravila 20 razlike koliko je i na kraju završilo.

Rudeš je nastupio u sastavu Galić, Dmitrović, Radman, Anzulović, Štirjan, L.Ljubičić, Žugaj, Cvitković, Jelovčić, Jurić, Čavar i Nakić, a trener Milan Ličina je kazao ” Kada smo ušli u širu rotaciju promašili smo šuteve, a Hermes Analitica nas je iskontrirala i odvojila se na prednost koju su sačuvali do kraja susreta”. Rudeš nastavlja s prijateljskim utakmicama protiv A-1 ligaša pa će tako u srijedu igrati protiv Zaboka, a u subotu protiv Gorice.

Hermes Analitica je zaigrala u sastavu Škara, Garafolić, Mandalinić, Čubrić, Mijić, Raić, Rajič, Krstanović, Gazić i Juran. Nije bilo Gorana Fodora, a Analitičare u petak i subotu očekuje turnir u Bedekovčini gdje će u petak igrati protiv domaćina Zaboka, a u subotu protiv Škrljeva ili Početrteka (Slovenija).