U 3. KOLU KVALIFIKACIJA ZA A-1 LIGU (SUBOTA, 18h) HERMES ANALITICA DOČEKUJE JAZINE ARBANASI…

Josip Škara (Hermes Analitica)

Derbi utakmicu 3.kola kvalifikacija za A-1 ligu u subotu će od 18.00 sati u dvorani PS Vladimir Prelog odigrati Hermes Analitica i Jazine Arbanasi, klubovi koji su najveći favoriti za prvog mjesta i direktnog ulaska u A-1 ligu.

” Iako su prošla tek dva kola mislim da će naši međusobni susreti odlučiti pobjednika kvalifikacija. Netreba zanemariti i ostale klubove koji će pogotovo na domaćem parketu biti ozbiljan suparnik ”..kaže Josip Škara, bek Hermes Analitice koji odlično poznaje subotnjeg suparnika s obzirom da je najveći dio svoje karijere proveo u Zadru.

Jazine Arbanasi kao prvak regije jug značajno su se pojačali uoči kvalifikacija i s pravom računaju na mogućnost ulaska u A-1 ligu ”Iskustvo je na njihovoj strani. Vrsaljko i Mrva pod košem, Mimica kao odličan šuter i organizator igre Ziak su igrači od kojih nam prijeti najveća opasnost. Oni su uoči ovih kvalifikacija doveli najviše igrača i prema tome vrlo ozbiljno planiraju ulazak u A-1 ligu”…naglašava Škara koji vjeruje da njegova momčad može u subotu do pobjede ‘‘ Bit će teška i napeta utakmica do samog kraja. Mi naravno očekujemo pobjedu, a vjerujem da će i tribine biti odlično popunjene, pa da ćemo i od publike imati podršku u ovoj značajnoj utakmici”.

Hermes Analitica je nakon uvjerljive startne pobjede protiv Stoje iz Pule u prošlom kolu bila slobodna, dok su Jazine Arbanasi u prva dva kola na domaćem parketu uvjerljivo nadigrali Međimurje i Borovo.