HAKL 3×3 ”Folka pripala CBKB-u, slijedi Rudeš…

U subotu je završio i drugi u nizu turnira na 3X3 Otvorenom prvenstvu grada Zagreba – 3X3 FOLKA. Izuzetno kvalitetan turnir održao se na vanjskom terenu Osnovna škola Lovre pl. Matačića
Sve rezultate sa turnira možete pronaći na linku https://play.fiba3x3.com/events/d33e4f19-702d-400c-90c0-bfe7763c73be/schedule

Nakon napetih haklova po skupinama, u prvom četvrtfinalu nije bilo neizvjesnosti, te je Sport caffe bio bolji od Ciglovite rezultatom 21:07, ali smo zato u drugom četvrtfinalu prisustvovali pravoj drami – tricom je pobjedu 21:20 ekipi General Vasilije Mitu nad HAKL NA TAKSIJU donio Ivan Svoboda!

Tako smo dobili i polufinaliste – CBKB kao pobjednik skupine i Sport caffe odigrali su izjednačen hakl u kojem su se na kraju bolje snašli CBKB-ovci i odnijeli pobjedu 21:18; dok je u drugom polufinalu General Vasilije Mitu cijelo vrijeme bio u blagoj prednosti nad 3X3 Hoop Alliances koji su kao pobjednici skupine prošli u polufinale. Na kraju, General Vasilije Mitu – 3X3 Hoop Alliances 22:18!

U utakmici za 3. mjesto Sport caffe je dominantnom predstavom pobijedio 3X3 Hoop Alliances sa 21:14. Onda je došao red na veliko finale – u utakmici punoj preokreta pobjedu su ostvarili CBKB-ovci koji su po drugi put na turniru pobijedili ekipu General Vasilije Mitu i na taj način postali pobjednici 3X3 FOLKA turnira!

Konačni poredak:

🥇CBKB
(u sastavu Damir Harapin, Vanja Miletić, Dorian Ribarić i Domagoj Matić)

🥈GENERAL VASILIJE MITU
(Ivan Svoboda, Nikola Baran, Luka Radoš i Igor Musulin)

🥉SPORT CAFFE
(Nikša Milunović, Arsenije Vučković, Milan Milošević i Nikola Nedinić)

Slijedeći turnir u nedjelju 2.lipnja igra se u Rudešu, a prijaviti se možete ovdje