U17 reprezentacija upisala i drugu pobjedu na SP... Gnjidić ”Pobjeda nogometne reprezentacije nas je dodatno motivirala”…

foto: Fiba

Sjajno otvaranje U17 SP u Argentini bilježi naša reprezentacija koja je u prva dva nastupa upisala dvije pobjede i uoči posljednjeg susreta u skupini protiv Francuske podigla samopouzdanje. Jedan od igrača koji su uz Mateja Rudana i Roka Prkačina imali zapaženu rolu u oba susreta je zasigurno Lovro Gnjidić, član Cibone koji je posebno briljirao u sinoćnoj pobjedi protiv Argentine kada je u manje od 18 minuta na parketu ubacio 14 poena, a u prva dva susreta ima prosjek od 12 poena uz 4 skoka i 4 asistencije ” Atmosfera u punoj dvorani sinoć je bila nevjerojatna. Imali smo veliki motiv dobiti i ovu utakmicu. U predvorju hotela smo gledali nogometnu utakmicu Hrvatska – Danska i ta pobjeda nam je dala dodatni motiv. Odigrali smo odličnu utakmicu i stigli do druge pobjede”..kaže nam Lovro nakon doručka u Rosariu i slobodnog dana uoči susreta protiv Francuske od koje je Hrvatska izgubila dva pripremna susreta ” Oni su fizički puno jača reprezentacija od nas i vrlo su agresivni. Ukoliko uspijemo iskontrolirati skok i smanjimo izgubljene lopte otvaraju nam se šanse u ovoj utakmici. Najvažnije da smo dobili prve dvije utakmice koje će nam puno značiti u nastavku prvesntva”.

Lovro nerado govori o svojoj igri, a tek nam je kazao da je zadovoljan i da može uvijek bolje što i očekuje u nastavku prvenstva. Naglasio je odličan smještaj, prehranu i organizaciju prvenstva koje je veliko iskustvo za njega i cijelu reprezentaciju.