NOVI A-2 LIGAŠ PRIPREMA SE ZA NOVU SEZONU... GARMA: MORAMO IMATI JEDNU OZBILJNOST VIŠE…

Novi A-2 ligaš Agrodalm pod vodstvom trenera Joška Garme priprema se za premijernu sezonu među drugoligašima. Sjajna prošla sezona u kojoj je u B ligi izgubljena samo jedna utakmica ostavljena je po strani, a na Zagrebačkom velesajmu, paviljon 25 intenzivno se radi kako bi se naporna jesen (13 kola) dočekala spremna.

” Kostur ekipe koja je osvojila prvo mjesto je ostao na okupu. Trenutno imamo nekoliko igrača na probi i u slijedećim danima bi mogli i službeno potvrditi njihov dolazak. Svjesni smo ulaska u rang više koji će od nas zahtjevati i jednu ozbiljnost više prije svega u treniranju i logistici, iako nam je logostika bila sjajna i u prošloj sezoni. Osobno kao trener ću se prema ekipi postaviti na način da želimo dati svoj maksimum. Tokom devetog mjeseca planiramo odigrati sedam ili osam pripremnih utakmica i što bolje se pripremiti kako bi se u ligi predstavili na kvalitetan način”..kazao je trener Agrodalma koji je naglasio da je rano govoriti o ambicijama kluba unatoč promjenama u sustavu natjecanja u sezoni 2017/18.

Joško nas je izvjestio da će Agrodalm svoje domaće utakmice u A-2 ligi kao domaćin igrati subotom od 19 sati na ZV, paviljon 25.