Furnir u nastavak sezone bez Brankovića i Cvitanovića…

Nakon završetka prvog kruga natjecanja u HT Premijer ligi (11.kola) dolazi do promjena u rosterima klubova, a Furnir će u drugi krug krenuti bez centra Danka Brankovića i beka Luke Cvitanovića.

Branković se nakon tromjesečne posudbe vraća u Cibonu, a Dubravu napušta s učinkom od 11 poena i 6 skokova po utakmici. U Dubravi vjeruju da će Branković nastaviti niz kakav su prije njega započeli Ivan Grgat, Sandro Nicević, Mate Skelin i Dalibor Bagarić koji su kao posuđeni igrači Cibone na poziciji centra svoju karijeru razvijali u tadašnjem Benstonu i kasnije iza sebe imali zavidne karijere.

Lavove napušta i bek Luka Cvitanović koji je ove jeseni u rosteru bio na sedam utakmica, a najviše minuta imao u susretima s Vrijednosnicama Osijek i Adria Oil Škrljevom. Cvitanović se u lipnju 2019.godine vratio u Dubravu nakon što je dio karijere u mlađih kategorijama proveo u Ciboni u koju je pristigao upravo iz Dubrave.

Furnir svoj susret 12.kola HT Premijer lige protiv Alkara neće igrati ovaj vikend zbog pandemije koronavirusa, a idući ispit sastav Vladimira Krstića ima 12.prosinca na gostovanju u Osijeku.

Košarkaški kamp Novalja