VUKOJA UMJESTO CETINJE NA KLUPI PODSUSEDA... DOMAĆI KADAR ZA NOVI ISKORAK…

Zoran Katić, predsjednik KK Podsused

Nakon osvajanja trećeg mjesta prošle sezone u B ligi košarkaši Podsuseda pripremaju se za novu sezonu u koju će ući s novim trenerom, ali i ambicijama koje sežu prema vrhu tablice i borbi za ulazak u A-2 ligu.

” Mladen Cetinja je svojim iskustvom odradio odličan posao prošle sezone kada je unaprijedio rad u našem klubu. Nažalost morali smo se rastati jer je i njemu bilo teško putovati iz Dubrave, a mi smo odlučili priliku dati našem domaćem kadru pa će seniorsku momčad u novoj sezoni voditi dojučerašnji igrač Ivan Vukoja’‘…kaže na početku razgovora predsjednik kluba Zoran Katić koji se dotakao i ambicija seniorske momčadi u novoj sezoni ” Mi želimo i dalje biti u vrhu B lige, a ako se ukaže prilika i izboriti A-2 ligu. Uvijek idemo na prvo mjesto, pa ćemo vidjeti. Momčad nije doživjela veće promjene jer osim trenera Vukoje više neće igrati Siniša Brčina, a priliku će dobiti nekoliko naših juniora. Vraća nam se i Kanceljak iz Auctora”

I ostale selekcije u klubu pripremaju se za novu sezonu, a pod posebnim izazovom su juniori i kadeti koji će kroz kvalifikacije pokušati izboriti I.ligu ” Posebno bi pohvalio naše juniore koji su pod vodstvom trenera Mirka Mandalinića prošle godine zabilježili značajan napredak, a ove sezone će igrati kvalifikacije za I. ligu pa se nadamo ulasku što bi bio novi veliki uspjeh. Sretni smo činjenicom da u klubu imamo dva profesora tjelesne kulture i Mandalinića koji je završio trenersku školu”…dodat će predsjednik kluba koji uz rad gaji i druženje izvan parketa ” Mi smo pravi kvartovski klub gdje uz rad na parketu imamo i druženje izvan parketa što je rijetkost u klubovima”…zaključio je Katić.

Košarkaški kamp Novalja