Dinamo protiv Hermesa želi potvrditi ”jedinicu”…

foto: KK Dinamo

Derbi utakmicu 8.kola Prve muške lige za prvaka u subotu od 17.30 u KC Dražen Petrović igraju Dinamo i Hermes Analitica. Vodeći Dinamo nakon dva uzastopna poraza (Omiš, Bosco) pobjedom želi potvrditi osvajanje prvog mjesta uoči finala doigravanja, a Hermes Analitica bez Andrije Jelavića koji se nalazi s juniorima Cedevite Junior na PH pokušat će doći do pobjede s kojom bi zadržala šanse da dohvati drugo mjesto i izbori finale doigravanja za HT Premijer ligu.

”Atmosfera u momčadi je dobra bez obzira na prethodna dva poraza. Puno smo analizirali te dvije utakmice i razgovarali o njima, svjesni smo grešaka i jedva čekamo sljedeću utakmicu pred svojim navijačima da pokažemo svoje pravo lice i zašto smo najbolji u ovoj ligi. Očekujem da će nas Hermes pokušati uvući u svoj spori ritam i nastojati profitirati na našoj brzopletosti i pogreškama. Moramo biti pametni i strpljivi u napadu, a opet agresivni u obrani. Očekujem neizvjesnu utakmicu do samog kraja, kakva je bila i svaka u ovoj sezoni protiv Hermesa. Vjerujem da uz podršku navijača možemo doći do pobjede“..kazao je kapetan Dinama i nekadašnji kapetan Hermesa Hrvoje Garafolić. 

”Još uvijek smo u igri za drugo mjesto iako ovisimo i o drugim rezultatima. Naša želja je da u preostale tri utakmice damo svoj maksimum i probamo pobijediti. Uloga blagog favorita je na strani Dinama, a tu prije svega mislim da iskustvo Garafolića, Markote i Anzulovića. Očekujemo zanimljivu utakmicu pa nek pobjedi bolji”..kaže trener Hermesa Zvonimir Mravak.