Čubrić ”Nije me napustila želja da se vratim na parket”…

Više od godinu dana prošlo je od ozljede koljena Stipe Čubrića (27), organizatora igre Dubrave koji se ozlijedio na posljednjoj sezonskoj utakmici Dubravaša protiv Hermes Analitice u kvalifikacijama za HT Premijer ligu.

”Oporavak dobro ide i mogu biti zadovoljan. Koljeno je dobro, ali sam svjestan da me čeka još puno posla. Počeo sam i trenirati pa ću krajem ljeta vidjeti hoću li nastaviti igrati ili nešto drugo raditi u životu. ”kaže Čubrić koji ima veliku želju još jedanput se vratiti na parket

”Nakon treće operacije koljena bilo tko na mom mjestu bi razmišljao da li igrati još ili se okrenuti nekim drugim stvarima. Košarka je moja ljubav i naravno da mi se teško maknuti od činjenice da višu neću igrati. Sigurno da ću kroz mjesec ili dva odlučiti što i kako dalje, odnosno vidjeti činjenicu da li bi mogao igrati i gdje. Dubrava je moja prva opcija jer sam tu proveo zadnje tri sezone. Zadovoljan sam i dobra je ekipa, ali vidjet ćemo kako će se sve to razvijati i hoće li biti smisla ulaziti u nove izazove u Dubravi ili negdje drugdje.”

U okolnostima oporavka i povratka dobra stvar je bila da se mogao u potpunosti posvetiti fakultetu ”Spreman diplomski rad na KIF-u smjer košarka kod mentora profesora Tomisalava Rupčića i Damira Knjaza i nadam se da će biti do kraja jeseni. Puno sam naučio od njih i nadam se da ću uz to i svoje igračko iskustvo moći iskoristiti u daljenjem radu. Moja je opcija uvijek bila raditi sa sportašima i biti u košarci. Krećem lagano prema tome i nadam se uspjehu”.