U Cibonu stigao Ivan Majcunić…

Nakon tri sezone u Velikoj Gorici 24-godišnji Ivan Majcunić postao je novi član Cibone s kojom je potpisao dvogodišnji ugovor. Karijeru je počeo u Jaski, a uz četiri sezone (3+1) u Gorici, dvije je proveo u Zagrebu, a kratko vrijeme nosio je i dres Dubrave.

”Kad je do mene došla informacija da je Cibona zainteresirana za suradnju, nisam oklijevao ni trenutka. Trener mi je predstavio svoju viziju momčadi u idućoj sezoni i moju ulogu u njoj. Bio sam polaskan pozivom i drago mi je da je sve realizirano. Pratim Cibonu i njenu igru već dugi niz godina. Ekipa je prošle godine bila sastavljena od kvalitetnih igrača, bilo je dosta mlađih. Vjerujem u brzu prilagodbu i veselim se upoznavanju novih suigrača i trenera. Želja mi je pružati što bolju igru i dati doprinos u ostvarivanju što boljih rezultata u svim natjecanjima.”..kazao je Majcunić, a prenosi cibona.com

Zadovoljstvo dolaskom Majcunića ističe i trener Vladimir Jovanović ”Ivan je jedan od igrača koje dobro znamo i upoznati smo s njegovim kvalitetama. On je jedan od najboljih šutera u hrvatskoj ligi i vjerujem da će nam donijeti dimenziju više. Zadovoljan sam što smo ga uspjeli dovesti i nadam se da će naša suradnja biti na obostrano zadovoljstvo.”