Prijateljska utakmica Cibona uzvratila Igokei…

foto: FB KK Cibona

Cibona je u drugoj međusobnoj prijateljskoj utakmici unutar osam dana slavila protiv Igokee 86:84. Utakmica igrana u KC Dražen Petrović bila je zatvorena za gledatelje, a Cibosi su nešto bolje igrali u drugom poluvremenu nakon što su gosti prvi dio rješili u svoju korist 46:40.

Najnovije pojačanje M.J. Rhett danas nije sletio u Zagreb već će se to dogoditi sutra, a Cibona u ovom susretu nije mogla računati na Filipa Bundovića  ”Prva pobjeda. S te strane je dobro što smo dobili jednog izrazito teškog protivnika, ekipu koja će zasigurno mnogima stvarati probleme. Dobro je da smo pobijedili i da je vidljiv napredak u odnosu na prije 10 dana, na našu zadnju utakmicu s njima. Prvenstveno sam zadovoljan energijom. Odgovorili smo na njihovu agresivnu igru na isti način. Postavili smo se muški, fizički smo odgovorili jednoj jakoj ekipi i s te strane sam zadovoljan. Opet smo kombinirali i raspodijelili minutažu. To je puno bolje nego što je bilo zadnju utakmicu, ali daleko je to još od savršenstva. Još se ekipiramo, treniramo. Neki igrači su se oporavili pa je tako Ramljak dobio određenu minutažu, Vucić je igrao dosta i jako dobro. Čekamo  Rhetta, radimo i to je najvažnije.”..kazao je trener Ivan Velić, a prenosi cibona.com

CIBONA- IGOKEA 86-84 (19:24, 21:22, 23:19, 23:19)

CIBONA: Sabeckis 11, Kovač, Ljubičić 5, Gibson 13, Rozić 11, Ramljak 6, Vucić 8, Bilinovac 12, Novačić 12, Paponja 3, Rašić, Prkačin 5.
IGOKEA: Lešić 12, Cvetković 8, Clifford 4, Kariniauskas 5, Evans 16, Tomas 9, Luković 2, Stević 6, Ilić 8, Vaughn 13.

Cibona u petak i subotu sudjeluje na turniru u Velikoj Gorici, a suparnik u polufinalu u petak biti će Zadar.