VUKOVI SVLADALI KVARNER 2010 89:88... CIBONA USPIJELA SPASITI POBJEDU…

foto: aba-liga.com

Cibona je uspijela svladati Kvarner 2010 iz Rijeke 89:88 u 7.kolu A-1 lige za prvaka. Kažemo, uspijela jer je na ulasku u posljednju četvrtinu imala prednost 72:57, a gosti su velikim preokretom nošeni Marinellijem, Veljačićem i Marićem stigli do prednosti 88:85. Ipak pobjedu Ciboni je osigurao Nebojša Joksimović koji je ubacio posljednja četiri poena i podario Vukovima petu pobjedu.

Kod Cibone James Florence je ubacio 24, Ante Žižić 18, a Jasmin Hukić 13 poena. Goste su predvodili Petar Marić (22) i Mauro Veljačić (17).

”Katastrofalan pristup nekih igrača, osobito sam bio ljut na Šiška u jednoj situaciji jer je bio nonšalantnost. Florence je bio pod konstantnim pritiskom. Kod 15 razlike nismo bili u bonusu, to je bilo dosta loše, a na kraju smo došli u situaciju da smo praktički imali izgubljenu utakmicu. No zbog vjere i spretnosti jednog čovjeka i sjajnog igrača, Nebojše Joksimovića, koji našu ekipu karakterno i svojom pozitivom uvijek drži na vrhu. Čestitke i Kvarneru, odigrali su dobru utakmicu. Izvukli smo se srećom”…kazao je nakon susreta trener Cibone Damir Mulaomerović čiju momčad u nedjelju očekuje gostovanje u Zadru.