U prvoj utakmici četvrtfinala doigravanja... Cibona u završnici slomila Zabok…

foto: cibona.com

U prvoj utakmici četvrtfinala doigravanja Cibona je slavila protiv Zaboka 76:66 i povela 1-0 u seriji na dvije dobivene utakmice. Zabočani su na krilima raspoloženog Krešimira Radovčića dobili prvo poluvrijeme 42:35. Vodila je momčad Ivana Tomasa do prvih minuta posljednje četvrtine (62:61), a tada su Igor Marić i Marko Ljubičić ubacili trice za 67:62. Ljubičić je uz Filipa Bundovića u završnici doveo Cibose do pobjede.

Vidno nezadovoljan nakon susreta bio je trener Ivan Velić, a najbolji pojedinac Marko Ljubičić s 20 poena i 6 asista je kazao ”Jedina dobra stvar je to da smo pobjedili utakmicu. Čestitao bi ekipi Zaboka na prikazanoj utakmici a mi jednostavno trebamo vidjeti gdje smo grješili ali mislim da je došlo do nekakvog mentalnog pada, odnosno opuštanja. Iduću ćemo utakmicu na njihovom terenu totalno drugačije izgledati.”..prenoscibona.com

Kod Cibone uz Ljubičića vrijedi izdvojiti 15 poena Damira Markote, a kod Zaboka spomenuti Radovčić je ubacio 16, Luka Toams 13, a Antonio Črnjević 12.

Druga utakmica igra se u subotu (19.30) u Zaboku.