U 10. KOLU LIGE ZA PRVAKA CEDEVITA ĆE U PULI UGOSTITI GORICU.... CIBONA U SPLITU, ZAGREB U RIJECI…

Subota u Zagrebu neće ponuditi uakmice 10.kola Lige za prvaka. Cedevita će svoj predviđeni domaći susret protiv Gorice odigrati u Puli u svrhu popularizacije košarke i kluba, a gostovanja očekuju Cibonu i Zagreb.

“Gorica je pokazala da je dobra momčad. Jako dobro igraju. Dobili su tri utakmice zaredom i imaju priliku ući među četiri najbolje momčadi. Mi imamo dobro upozorenje iz prve utakmice protiv njih, kada smo ih dobili u produžetku. Sigurno da imamo motiv pokazati da možemo odigrati jednu puno bolju utakmicu i privesti je kraju”, izjavio je trener Cedevite Veljko Mršić. “Drago mi je da igramo u Puli i da ćemo se moći prezentirati ondje po prvi put u povijesti kluba. Ja osobno u Pulu idem prvi put nakon 10 godina. Očekujem da će biti dosta ljudi i da će uživati u košarci.”

Cibona nakon tri godine gostuje u Splitu, a momčad Damira Mulaomerovića ima želju da uzvrati Splićanima za poraz u prvom dijelu u Zagrebu ” Čeka nas teška utakmica, vjerojatno pred punom dvoranom. Dobili su nas u Zagrebu, objektivno, to nam je bio dosta neugodan poraz koji nam je dosta toga poremetio. Split ima jednu fizički moćnu ekipu, ali idemo dolje probati dobiti utakmicu”…dodao je trener Cibone.

Zagreb ukoliko želi ostati u realnim šansama za osvajanje trećeg mjesta u regularnom dijelu lige mora slaviti u Rijeci kod Kvarnera 2010. Momčad Danijela Jusupa bit će oslabljena neigranjem Miralema Halilovića koji je ozlijedio zglob na utakmici protiv Cedevite, ali Mravi odlaze po pobjedu koja bi im vratila samopouzdanje uoči još jednog gostovanja u Velikoj Gorici.

A-1 LIGA ZA PRVAKA, 10.kolo, Subota 30.04.2016.

Kvarner 2010 – Zagreb (18h)
Cedevita – Gorica  (18h)
Split – Cibona (19h)
Šibenik – Zadar  (19h)

Košarkaški kamp Novalja