Cibona u ponedjeljak (20.00) otvara finalnu seriju protiv Zadra…

foto: Zvonko Kucelin (aba-liga.com)

Prvom utakmicom Cibone i Zadra u ponedjeljak od 20 sati u KC Dražen Petrović počinje finalna serija doigravanja za prvaka Hrvatske. U seriji na tri pobjede Vukovi imaju prednost domaćeg terena pa će prva dva susreta (ponedjeljak, srijeda) biti domaćini, nakon čega serija seli u Zadar, a eventualna peta utakmica bi se igrala u Zagrebu.

”Konačno smo dočekali finalnu seriju. Meni će osobno ovo biti prvo finale i jako sam uzbuđen i motiviran kao vjerujem i ostatak momčadi. Očekujemo tešku utakmicu i tešku seriju gdje će presuditi detalji i želja. Imali smo vremena da se pripremimo za Zadar i vjerujemo da ćemo naše zamisli pretočiti na teren. Nadamo se velikom broju gledatelja i da ćemo kroz podršku s tribina uhvatiti prvu pobjedu na putu prema naslovu”…kaže Toni Nakić.

”Jedva čekamo da krene finale. Respektiramo Zadar koji je iskusnija momčad od nas i brane naslov. Obje momčadi su s istim motivom u finalu, a to je naslov. Svaka utakmica će biti priča za sebe i odlučiti će male stvari ili forma nekog igrača. Mi moramo vjerovati u sebe i u ono što smo napravili ove sezone i odigrati onako kako smo većinom igrali posljednja četiri mjeseca”…kaže trener Cibone Gašper Okorn.