Cibona protiv Gorice otvara Ligu za prvaka…

Nakon poraza u Beogradu protiv FMP i pobjede u Vukovaru protiv Furnira košarkaši Cibone okreću se početku HT Lige za prvaka i dvoboju protiv Gorice (petak, 17.00 – KC Dražen Petrović)

“Počinje Liga za prvaka, više-manje sljedećih 10 utakmica je jako bitno. Mi poštujemo rezultate Gorice koja je pokazala igrama da je kvalitetna ekipa. Mi smo već pokazali u sezoni neka izdanja u kojima smo ušli opušteno te nam se to obilo od glavu. Ući ćemo maksimalno ozbiljno u utakmicu i svakako ići na pobjedu za dobra ulazak u završnicu sezone.”..kaže trener Vukova Gašper Okorn. 

Sjajnu formu u posljednjih mjesec i pol dana pokazuje i Krešimir Radovčić ”Oni su dobra ekipa koja zadnjih sezona postiže solidne rezultate. Mi morammo biti na svojoj razini i energetski i taktički te nikako ne smijemo podcijeniti protivnika. Nakon ovoga očekuje nas doslovno mjesec dana teških i bitnih utakmica u kojima ćemo vidjeti kako stojimo u odnosu na konkurente. Svakako da ako odigramo utakmice s pristupom kakav trener traži od nas da pobjeda ne bi trebala biti upitna.”

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore