Cibona pobjedom otvorila pripremni period…

foto: FB KK Cibona

Cibona je nakon dva tjedna priprema odigrala prvu prijateljsku utakmicu. Izabranici Ivana Velića gostovali su u BiH (Laktaši) gdje ih je dočekala domaća Igokea. Tricom Tonija Nakića u posljednjoj sekundi Vukovi su slavili 77:74. Najefikasniji su bili Krešimir Radovčić i Josip Bilinovac koji su ubacili po 13 poena.

Cibona: Bilinovac 13, Radovčić 13, Drežnjak 10, Nakić 10, Marić 8, Krajina 7, Prkačin 6, Novačić 4, Branković 4, Bundović 2, Jerković, Buljević, Vucić.

”Iza nas je prva pripremna utakmica koja je bila dosta tvrda na mali broj poena što je i razumljivo s obzirom na sami početak priprema. Dali smo svim igračima određenu minutažu i korektno smo odigrali. Nemogu reći da sam nešto previše zadovoljan, bilo je dosta dobro na momente, a bilo je situacija na kojima moramo poraditi što je i razumljivo s obzirom da smo tek zajedno dva tjedna. Već u idućim utakmicama će igrači koji su večeras imali manju minutažu dobiti veću priliku i nastavljamo dalje isprobavati neke varijante”..kazao je trener Velić nakon susreta.

Sljedeću utakmicu Cibosi će odigrati u subotu protiv Dubrave Furnir, dok će u ponedjeljak ugostiti Cedevita Olimpiju

Košarkaški kamp Novalja