Cibona nakon tri godine traži naslov prvaka Hrvatske…

foto: KK Cibona

Petu odlučujuću utakmicu finala HT Premijer lige u petak od 19 sati u KC Dražen Petrović igraju Cibona i Zadar. Nakon četiri odigrane utakmice rezultat je 2-2, a posljednja ”majstorica” odlučit će prvaka Hrvatske

“Radili smo cijelu sezonu da dođemo do ovoga. Finale, napeta atmosfera i jedva čekamo utakmicu. već smo igrali puno pita ove sezone sa Zadrom, poznajemo jedni druge i nema nepoznanica. Utakmicu će odlučiti tko uđe žustrije i agresivnije u utakmicu, sitni detalji će odlučiti. Očekujem punu dvoranu i vrhunsku atmosferu, svi koji vole košarku neka dođu i prirede spektakl!” ..kaže bek Cibone Krešimir Radovčić.

Trener Gašper Okorn će kroz šalu dodati “Jeste sigurni da je zadnja utakmica u sezoni ha, ha, ha? Zaista želim da se dvorana napuni, peta je utakmica i nikad se ne zna što će se dogoditi i tko će pobijediti. Moramo biti hladne glave i igrati od početka kako se finala trebaju igrati. Pod time mislim brzo i agresivno koristeći naše prednosti i energiju publike uz koju je sve lakše.”