Vukovi slavili 92:62... Cibona i Cedevita Junior otvorili seriju pripremnih utakmica….

foto: KK Cibona

Prvu pripremnu utakmicu u KC Dražen Petrović odigrali su Cibona i Cedevita Junior. Slavila je Cibona 92:62 u susretu gdje je gostima pripalo prvo poluvrijeme 37:35, a nastavak Ciboni koja je posljednju četvrtinu dobila 27:7. Cibona je nastupila bez lakše ozlijeđenih Antonia Vrankovića i Lovre Gnjidića.

CIBONA – CEDEVITA JUNIOR  92:62  (25:18, 8:17, 32:20, 27:7)

Cibona: Popić 14, Vujović, Radovčić 13, Mustapić 7, Gegić 11, Vildoza 2, Majcunić 3, Prkačin 1, Branković 14, Drežnjak 11, Kalajžić, Reuvers 11, Nakić 5.
Cedevita Junior: Batinić 11, Ofrizović, Smajlagić 3, Jelavić, Miličević, Rašić 9, Planinić 22, Radović 6, Mršić, Jacović, Kučić, Gatarić, Šabić 9, Bošnjak 2, Serdarušić.

Vladimir Jovanović, trener Cibone:

Prva kontrolna utakmica. Vidjelo se da su igrači umorni, ali i nervozni i željni da odigraju dobro. Normalno je za ovaj dio sezone da smo pravili dosta grešaka, ali naša individualna kvaliteta i čvrstina su došli do izražaja. Rezultat na kraju nije ni važan već je važno da ispravimo neke stvari koje su bile loše i da svaku utakmicu budemo sve bolji i bolji. Ekipa Cedevite je isto pokazala svoju kvalitetu, a mi idemo dalje, u utorak nas čeka nova utakmica.

Damir Mulaomerović, trener Cedevite Junior:

Mogu biti zadovoljan s prvim poluvremenom,  s drugim ne, ipak je Cibona krenula 7 dana prije nas s pripremama. Cibona ima jako dobru ekipu i širinu na klupi i mislim da smo bili dobri prvih 20 minuta, drugih 20 minuta možemo zaboraviti. Dobro je da se ovakve stvari događaju u početnoj fazi priprema. Još su nam noge teške. Ciboni čestitam, mislim da imaju stvarno dobru, talentiranu ekipu i dosta opcija na svim pozicijama i sve najbolje im želim.

 

Košarkaški kamp Novalja