Cibona dovela još jednog reprezentativca…

foto: aba-liga.com

Nakon mladog Šibenčanina Tonija Nakića redove Cibone pojačao je još jedan reprezentativac, 21-godišnji Mostarac Mateo Drežnjak koji je s Vukovima potpisao četverogodišnji ugovor. Drežnjak je stigao iz Širokog Brijega (BiH) gdje je nastupao posljednjih pet godina, a prošle sezone je imao prosjek od 15 poena, 3 skoka i 4 asista za prosječno 33 minute na parketu.

”Polako slažemo ekipu kakvu smo zacrtali. Zadali smo si visoke ciljeve i na njima mukotrpno radimo. Uspjeli smo sa Širokim ispregovarati uvjete prelaska i to me iznimno veseli. Drago mi je prije svega da mladi igrači prepoznaju što gradimo, čemu stremimo i da vide svoju budućnost kod nas. Nakon Nakića, doveli smo još jednog velikog talenta i ta mladost Drežnjak-Nakić-Prkačin je pozivnica našim navijačima kako za sljedeću, tako i za narednih nekoliko sezona jer ovo što gradimo je dugoročno. ”..kazao je direktor Cibone, Ivan Čavlović, a prenosi cibona.com

Zadovoljstvo nije skrivao ni trener Ivan Velić ”Ponovno jedan veliki korak i uspjeh kluba. Dobili smo jednog igrača za kojeg se nadam da će biti veliki u budućnosti. Drago mi je što je klub uspio izvojevati još jednu pobjedu. Kad kažem pobjedu, uspjeh nisu samo trofeji za klub i trenera. Trofeji i pobjede su i ovo što smo uspjeli napraviti u posljednja 2 tjedna nošeni vizijom koju imamo, tako da je ovo zbilja jedna velika pobjeda za klub i mene osobno. Dovođenje ovakva 2 igrača je za mene u rangu osvajanja Prvenstva Hrvatske 2018. godine. Odradili smo veliki posao i sigurno da ćemo svi morati imati strpljenja da ta mladost sazrije i da im svi skupa trebamo biti podrška, kako ja kao trener, tako i  svi u klubu i naši navijači. Ovi su igrači prepoznali u kojem smjeru želimo ići, tko zapravo daje šansu mladim igračima i to je jedan od razloga zašto smo uspjeli dovesti njih dvojicu. To se ne može sakriti, može se pričati svašta, ali se na terenu vidi sve- tko daje šansu, a tko ne.”

”Jako sam sretan zbog prelaska u Cibonu. To je jedan novi iskorak za mene, idem na viši rang i jače natjecanje. Nadam se da ću radom i zalaganjem opravdati povjerenje na terenu. Poznajem dosta igrača, kako iz reprezentacije tako i iz međusobnih ogleda. Volio bi da nas navijači podrže u svemu ovome!”..kazao je Drežnjak u prvoj izjavi za medije.

Košarkaški kamp Novalja