ZAGREB U ZADRU.... CIBONA DOČEKUJE GORICU, CEDEVITA U ŠIBENIKU…

Zadar će ugostiti Zagreb

U srijedu je pred nama pretposljednje 13.kolo A-1 lige za prvaka. Najzanimljiviji susret trebao bi se igrati u Zadru gdje će domaćini ugostiti Zagreb u direktnom dvoboju koji može odlučiti tko će osvojiti treće mjesto uoči doigravanja. Zagreb je u prvom dijelu slavio na svom parketu i u slučaju pobjede došao bi na korak od trećeg mjesta.

Vodeća Cedevita gostuje kod pomlađenog Šibenika koji će teško moći parirati zagrepčanima  “Dočekuje nas mladi Šibenik, momčad koja će se protiv nas željeti pokazati u što boljem svjetlu. Zapravo protiv lidera svi igraju s maksimalnim motivom i žele pokazati što više. Definitivno ćemo napraviti neke stvari u uigravanju za doigravanje ali idemo utakmicu po utakmicu, razmišljamo isključivo o pobjedi u Šibeniku” kaže Dražen Orešković, pomoćni trener Cedevite.

Cibona je potvrdila drugo mjesto uoči doigravanja, a nakon dvije teške pobjede protiv Cedevite i Zagreba očekuje ih dolazak (19.00) Gorice “Na utakmici s Goricom očekujemo dosta veliki otpor od gostujuće ekipe. Imamo maksimalni respekt prema Gorici. Važno je reći da nam se vratio Ante Žižić u puni pogon te ćemo Goricu dočekati maksimalno spremni.”…kazao je trener Cibone Damir Mulaomerović.

A-1 LIGA ZA PRVAKA, 13.kolo (Srijeda, 11.svibnja)

Split – Kvarner 2010  (19.00)
Zadar – Zagreb (19.00)
Cibona – Gorica  (19.00)
GKK Šibenik – Cedevita  (19.00)

Košarkaški kamp Novalja