U DRUGOJ UTAKMICI ČETVRTFINALA FIBA EUROKUPA (SRIJEDA, 19h)... CIBONA DOČEKUJE ENISEY…

foto: aba-liga.com

Cibona će u srijedu od 19 sati u KC Dražen Petrović ugostiti ruski Enisey u drugoj utakmici četvrtfinala Fiba Eurokupa. Nakon nesretnog poraza u Rusiji u prvoj utakmici momčad Damira Mulaomerovića pokušat će se pobjedom vratiti u daleki Krasnojarsk na majstoricu koja bi odlučila tko će od ove dvije momčadi na završni turnir.

“Čeka nas utakmica protiv jedne dobre ekipe koja se pokazala dobrom i koja igra čvrsto. Bio sam zadovoljan načinom na koji smo igrali bez obzira što je prvo poluvrijeme obilovalo s puno koševa”, osvrnuo se trener Cibone na prvu utakmicu četvrtfinala.

“Drugo poluvrijeme je bilo dosta zanimljivo i dosta je bilo obrata, ali na kraju taj nepriznati koš – svima je bilo jasno da je to bio koš-faul. Činjenica je da smo bili oštećeni. No to je sve iza nas, to je košarka, oni su dali zadnji napad. Muški smo to odradili u jednoj dobroj atmosferi, ali vidio sam jedno veliko razočarenje u svlačionici i žal zbog poraza”, dodao je Mulaomerović i naglasio “Nije nam problem vratiti se nazad i apsolutno sam siguran da ćemo se još jednom vratiti u Krasnojarsk. Ipak igramo za final four. Moji momci su to zaslužili bez daljnjega igrom i ponašanjem. Siguran sam da ćemo odigrati dobru utakmicu i mene interesira pobjeda”