Cibona bez Prkačina u Splitu…

foto: KK Split

Cibona je otputovala u Split gdje sutra (utorak, 18.00) igra prvu utakmicu polufinala doigravanja HT Premijer lige. Vukovi će početnu prednost u seriji koja je igra na dvije dobivene utakmice tražiti bez kapetana Roka Prkačina koji se ozlijedio na posljednjem treningu.

Igramo protiv protivnika koji nam je jako poznat. Split je kvalitetna ekipa, imaju puno iskusnih igrača. Ne možemo se pohvaliti međusobnim skorom s njima jer imamo pet poraza iz pet utakmica, što ih sigurno postavlja za favorita na papiru. To nas ne oslobađa obaveze koje imamo prema dresu kojeg nosimo, da damo svoj maksimum i vjerujemo u pobjedu. Jednostavno ćemo napraviti sve što je do nas da do toga i dođe...kaže trener Cibone Vladimir Jovanović i dodaje…

” Ako napravimo analizu tih utakmica, puno ih je bilo da su izgubljene na jednu loptu. Mi smo imali i dvocifrenu prednost, što znači da smo pokazali da možemo igrati protiv njih. Trebat će i puno sreće i naše dobre igre. Ono što nam ne ide na ruku je to što oni imaju prednost domaćeg terena. Igraju prvu utakmicu kod kuće i to će puno značiti. Mi ćemo se spremiti i otići tamo sa željom da pobijedimo i vidjet ćemo za što će to biti dovoljno.”

Druga utakmica igra se u petak u Zagrebu.