SLAVLJE U SKOPLJU KOD MZT-a.... CEDEVITI PRVA POBJEDA U EUROKUPU…

foto: aba-liga.com

Cedevita je na gostovanju u Skoplju kod MZT-a stigla do prve pobjede u trećem kolu Eurokupa. Bilo je 89:85 u utakmici u kojoj je domaćinima pripalo prvo poluvrijeme, a nastavak je bolje odigrala Cedevita koju je predvodio  Pierre Jackson s 29 poena. Momčad Veljka Mršića u Makedoniju je stigla bez Stocktona, Dukana, Hopsona (neće više biti članovi prve momčadi), te Karla Žganeca.

Značajan doprinos pobjedi dao je Filip Krušlin koji je gađao trice (4/6) i uilježio ukupno 14 poena, te Marko Arapović koji je dodao 13.

Ovom značajnom pobjedom Cedevita se vratila u igru za prolazak u drugi krug, a trener Mršić će nakon susreta kazati  “Napadački je utakmica bila dobra na obje strane, no obrane nisu bile na nivou. Međutim, nakon svih turbulencija koje su se događale zadnjih dana i pritiska da moramo pobijediti jer smo bolji, a došli smo bez trojice igrača koji su u zadnje vrijeme bili u petorci, dečki su se uspjeli skupiti. Stvarno su puno željeli, no ovo je ostavilo traga na njima i prevelika motivacija i želja nije dobra. Dobro je da smo ovo dobili i sada lakše idemo dalje. Bila je to odlična Jacksonova utakmica. Mislim da on ima kvalitetu i može biti još bolji. Tek je došao, tri-četiri dana je s nama, puno nam je pomogao i idemo dalje.”..prenosi službena klupska stranica

Tablice vam donosi SofaScore – rezultati uživo