U PETAK (20.00) TREĆI SUSRET FINALA DOIGRAVANJA... CEDEVITI POBJEDA DONOSI NASLOV…

U petak od 20.00 sati u Domu sportova igra se treći susret finala doigravanja za prvaka Hrvatske. Cedevita će uz prednost 2:0 ugostiti Cibonu i s novom pobjedom stigla bi do trećeg uzastopnog naslova.

“Nakon prve dvije utakmice smo tamo gdje smo željeli biti. U petak odlučujemo o pobjedniku. Sve je u našim rukama i zasad smo opravdali ulogu favorita. Nametnuli smo se u obje utakmice, naročito u drugoj, i sada trebamo ostati koncentrirani do kraja. Trebamo razmišljati cijelo vrijeme o utakmici, a ne doći na utakmicu pa reći da sad idemo igrati. To neće biti dovoljno jer Cibona je pokazala da je dobra momčad, da ima kvalitetu i ne želim da u toj utakmici ovisimo o postotku šuta. Moramo obrambeno biti na najvišem mogućem nivou i osobna želja mi je da uz pobjedu odigramo jednu od najboljih utakmica u sezoni i da na najbolji mogući način završimo sezonu”, izjavio je trener Cedevite Veljko Mršić.

“Sigurno da je Cedevita poslije 2-0 korak do završetka cijele priče. Međutim, mi se nećemo predati i idemo pokušati iskoristiti zadnju šansu. No zdravlje u ekipi nam smanjuje tu mogućnost pa ćemo vidjeti koliko će tko moći doprinijeti da odigramo što bolju utakmicu i u nekm ludilu dođemo do pobjede. Bit će teško, ali nada umire posljednja”, rekao je trener Cibone Damir Mulaomerović.