U ČETVRTAK OD 19.00 U DOMU SPORTOVA GOSTUJE BUDUĆNOST VOLI... CEDEVITA OTVARA ABA LIGU…

foto: kkcedevita.hr

Novu sezonu u ABA ligi otvorit će utakmica Cedevite i Budućnost VOLI koja se igra u četvrtak od 19 sati u Domu sportova. Bit će to njihov treći međusobni susret u posljednjih dvanaest dana, a oba prethodna pripala su Cedeviti na turnirima u Sarajevu i Zadru.

“To su pripreme i to ništa ne znači. Vidjeli smo kakva je to momčad, s kakvim individualnim karakteristikama i na startu ABA lige nas sigurno čeka sasvim drugačija utakmica. Na nama je da odigramo najbolju utakmicu što možemo u ovom trenutku, obrambeno čvrsti uz dosta energije uz respekt svemu što smo radili ovo pripremno razdoblje”, kazat će trener Cedevite Veljko Mršić, a prenosi službena klupska stranica.

Reprezentativac Hrvatske Luka Babić će pak dodati ‘“Spremni smo nakon dobrih priprema na kojima smo vrijedno i teško radili i vjerujem da će se taj trud isplatiti. Već na startu sezone čeka nas težak ogled jer stiže jedan od konkurenata za najviši plasman, Budućnost VOLI. Trebamo odigrat tako kako smo radili na pripremama, dati maksimum i očekivati pobjedu.”

Iz Cedevite su poručili da su još uvijek u prodaji godišnje ulaznice a pojedinačne ulaznice mogu se nabaviti prije utakmice na blagajni Doma sportova po cijeni 20 kuna.

Svoj susret 1.kola Cibona će igrati u nedjelju kada će je ugostiti Igokea u Aleksandrovcu.