Startali prvaci Hrvatske... Cedevita krenula s pripremama…

foto: kkcedevita.hr

S pripremama za novu sezonu krenula je Cedevita čiji je novi trener Sito Alonso na prvom treningu imao osam (Stipanović, Ramljak, Krušlin, Lima, Benite, Bell, Cobbs i Cook ), te igrače koji će participirati u drugoj momčadi koju će voditi Slaven Rimac i koja će igrati domaće prvenstvo.

U petak momčad seli na Roglu, u međuvremenu se očekuje dolazak Aguilara ,a Magette će stići izravno na Roglu kao i Bošnjak i Žganec koji su sa reprezentacijom.

„Vrlo sam sretan jer su igrači došli veoma motivirani. Sviđaju im se grad i klub, a ljudi u klubu im pomažu da se što prije prilagode. Počinjemo korak po korak, a prvi korak nam je da se međusobno upoznamo jer je to najvažnije. Sada čekamo da nam počnu visinske pripreme, ali mislim da smo dobro počeli. Zadovoljan sam. To je naša momčad i sretni smo s igračima koje smo potpisali ovo ljeto. Sada moramo raditi s njima. Sretni smo što smo ih doveli, no pred nama je velik posao, neće biti lako sve to uskladiti“..kazao je između ostalog Alonso, a prenosi kkcedevita.hr