DOŠAO DANIJEL LUTZ, POVRATAK BUNDOVIĆA I ROGIĆA... CEDEVITA KOMPLETIRA MOMČAD ZA A-1 LIGU….

foto:kkcedevita.hr

Cedevita će ove sezone uz nastup u ABA ligi i Eurokupu igrati i A-1 ligu od njenog samog početka. Tom prilikom za trenera koji će voditi momčad u A-1 ligi imenovan je Danijel Lutz koji je prije tri sezone s Cibonom osvojio naslov prvaka Hrvatske i pobjednika Kupa Krešimira Ćosića.

“Ključno je reći da mi svi koji sudjelujemo u ovom projektu smo Cedevita. Tu nema nikakve separacije, osim što jednostavno jedna momčad od 12 igrača realno ne može pretrpjeti tri fronta i to bi bila jedna vrsta samoubojstva. Osim toga, to Prvenstvo Hrvatske za koje ću ja biti zadužen je sigurno jedna pozornica na kojoj mladi igrači koje ćemo imati, uz određenu grupu iskusnijih igrača, mogu napredovati. Bit će dovoljno utakmica za sve i u tom smislu mislim da ćemo preživjeti ono što nam je sada velika apstrakcija i mislim da na kraju možemo izaći kao pobjednici”..kazao je Lutz koji će paralelno voditi Mladost u A-2 ligi centar i juniore Cedevite.

Uz Lutza kompletira se i momčad koja će igrati A-1 ligu, pa su se tako u klub vratili Roko Rogić i Filip Bundović koji su već nosili dres Cedevite, a novo ime je Marko Ramljak, koji je stigao iz Zadra.