Cedevita Junior u nastavku pala u Splitu…

foto: KK Cedevita Junior

Porazom u Splitu 74:64 košarkaši Cedevite Junior otvorili su HT Ligu za prvaka. U četvrtom međusobnom susretu ove sezone Splićani su upisali drugu pobjedu. Sve do sredine treće četvrtine momčad Damira Mulaomerovića bila je u igri za novu pobjedu. Serijom 25:6 Split se rezultatski odvojio i stigao do 17 razlike (70:53) što Zagrepčani nisu uspjeli ozbiljnije ugroziti.

Po 15 poena za domaćine ubacili su Roko Leni Ukić (8as) i Jerod Shorter (9sk). Maj Kovačević je dodao 12. Kod Cedevite Junior prvo ime je bio Filip Bundović s 23 poena i 7 skokova. Ivan Miličević je dodao 12, a Goran Filipović 10.

“Situacija u kojoj jesu izvukla je iz Splita ono najbolje. Za dobiti Splita ne možete imati 15 skokova manje i ovako gađati slobodna bacanja. To je pitanje koncentracije, nismo bili pravi. Mi moramo biti na gornjoj granici da bismo dobivali ovakve utakmice. Split je pokazao iskustvo. Ukić je jako dobro odigrao, poslije im se i Shorter priključio koji je zabio 15 poena u drugom poluvremenu. Nama je ovo žuti karton, ovakve partije nam se neće opraštati. U finišu prvenstva moramo puno bolje. Ne smijemo se zadovoljiti s tim što smo u Ligi za prvaka”, kazao je trener Cedevite Junior Damir Mulaomerović.