Cedevita Junior u Gorici izborila ”majstoricu”…

foto: KK Cedevita Junior

Cedevita Junior je u drugoj utakmici četvrtfinala doigravanja HT Premijer lige slavila u Velikoj Gorici 86:85 i izborila treću odlučujuću utakmicu kojoj će biti domaćin u utorak u Domu sportova. Zagrepčani su vodili većim dijelom susreta iako prednost nije bilo dvoznamenkasta. Sastav Damira Mulaomerovića je nakon trice Ivana Vučića imao +7 (73:66) na 1,30 do kraja, ali smo gledali neizvjesnu završnicu s linije slobodnih bacanja gdje su promašena bacanja Vučića otvorila Gorici šansu koju ipak nije iskoristila.

“Bilo je dramatično. Velik je bio ulog u ovoj utakmici. U svakom slučaju smo pokazali puno bolju igru i karakter nego u prvom dijelu. Mislim da je otišlo i na stranu Gorice da ne bi bilo nezasluženo. Bila je prava playoff utakmica. Mislim da smo na jedan način obranom na Kapusti s visokim igračima unijeli dodatnu nesigurnost. Međutim, radi se o stvarno iskusnim igračima. Jako je vruće u dvorani i bila je dobra utakmica. Mislim da je ovo najbolja serija u ovom playoffu. U svakom slučaju igraju dvije jako dobre ekipe i drago mi je što ta treća utakmica odlučuje.”..kazao je trener CJ Damir Mulaomerović.

Kod CJ Josip Batinić je ubacio 15, a Jure Planinić i Goran Filipović 13. Kod Gorice prva imena Mate Kalajžić (23) i Karlo Uljarević (21)