Cedevita Junior osvojila Kup Krešimira Ćosića regije Centar…

foto: KK cedevita junior

Košarkaši Cedevite Junior pobjednici su Kupa Krešimira Ćosića, regije Centar. U finalnoj utakmici sastav Marka Trninića je slavio protiv Bosca 99:85 i tako izborio nastup u osmini finala. Odlično prvo poluvrijeme Vitamina koji su napravili gotovo 30 razlike (63:34) otklonilo je svaku dvojbu u ovom susretu.

CEDEVITA JUNIOR – BOSCO  99:85 (32:17, 31:17, 20:26, 16:25)

Cedevita Junior: Tomić 4, Ogrizović 12, Serdarušić 7, Dubelj 17, Krstanović 9, Skelin, Gatarić 3, Šabić 22, Bošnjak 18, Jacović 7.
Bosco: Katura 21, Zrnić 18, Babić 22, Petrović 16, Mijić, Mohač 3, Blažević 3, Tomić 2, Krajinović, Perica, Cvijanović, Popović.

“Fenomenalno prvo poluvrijeme, vjerojatno najbolje što smo odigrali u ovom pripremnom razdoblju. Razlika je bila pomalo i nestvarna, nismo ju očekivali s obzirom da je Bosco kvalitetna momčad. Drugo poluvrijeme je došlo do određenog opuštanja što nije dobro ali je i razumljivo s obzirom na razliku u prvom dijelu. Ušli smo i u probleme sa osobnim pogreškama ali sve u svemu jako sam zadovoljan pobjedom i čestitam momcima. Kako vrijeme ide sve više napredujemo i igrači su sve bolji i bolji. Ušić nam je dosta falio ali današnja utakmica je bila takva da je Bosco većinom igrao u small ball-u pa to nije toliko došlo do izražaja jer Ušić je igrač koji čini razliku. Mi u 1/8 finala Kupa Krešimira Ćosića nemamo nikakvih imperativa pobjede, to će biti jedno zadovoljstvo, nagrada ovim momcima da igraju protiv premijerligaša ili ABA ligaša. Ja očekujem dobru utakmicu i volio bih što boljeg protivnika.”..kazao je Marko Trninić nakon susreta, a prenosi KK Cedevita Junior

 

Košarkaški kamp Novalja