I U DRUGOM SUSRETU POLUFINALA DOIGRAVANJA NADIGRALI KVARNER 2010 IZ RIJEKE... CEDEVITA IZBORILA FINALE PH…

foto: novilist.hr

Cedevita je očekivano dvokorakom izborila finale doigravanja za prvaka Hrvatske. U drugom susretu polufinala momčad Veljka Mršića slavila je u Rijeci kod Kvarnera 2010 83:64.

Bio je to susret u kojem je Cedevita kontrolirala rezultat i tijek utakmice iako su domaćini u trećoj četvrtini u nekoliko navrata stigli na minus dva, a nakon što je na ulasku u posljednju četvrtinu imala prednost 67:59 sve dvojbe rješila u završnici susreta. Luka Žorić i Jacob Pullen su ubacili po 12 poena, a Luka Babić 11. Kod domaćina Petar Marić je ubacio 21 poen.

“Nismo najbolje startali i nismo bili toliko fokusirani kao u prošloj utakmici. Kvarner je dosta dobro odigrao i pogodili su neke šuteve, no ono što je najvažnije je da smo pobijedili. Odigrali smo na kraju zadovoljavajuće i imamo sada vremena da se pripremimo za finale” kazao je nakon susreta Luka Babić.

Prva utakmica finala doigravanja igrat će se 29. svibnja, a Cedevita će suparnika doznati u srijedu kada će treći odlučujući susret igrati Cibona- Zadar.