U SUBOTU I NEDJELJU POSLJEDNJE KOLO LIGE ZA PRRVAKA... CEDEVITA DOMAĆIN SPLITU, CIBONA U RIJECI…

Utakmicama 14.kola u subotu i nedjelju završava liga za prvaka. Već od ranije je poznato da će Cedevita u doigravanje ući s prvog mjesta, a Cibona s drugog. Kroz subotnje utakmice ostaje pitanje tko će biti treći, a tko četvrti (Zadar ili Kvarner 2010). Zagreb će u nedjelju svoj posljednji susret odigrati protiv Šibenika koji neće imati veći razultatski značaj.

Cedevita će u subotu od 17.00 sati u Domu sportova ugostiti Split i tražiti trinaestu pobjedu “Split ima nekoliko iskusnih igrača koje se ne smije podcijeniti. Moramo ući ozbiljno u utakmicu iako nam rezultat glede plasmana ništa ne znači. Moramo uspješno okončati Ligu za prvaka i pripremit se za doigravanje”..ističe Karlo Žganec, košarkaš Cedevite.

Cibona će u Rijeci igrati susret koji će puno više značito domaćinima koji bi pobjedom protiv Cibone izborili treće mjesto i susrete protiv Cibone u polufinalu doigravanja “Potrošili smo se više nego što je trebalo u utakmici protiv Gorice. Što se tiče Kvarnera, ja uvijek idem na pobjedu. Radi se o neugodnoj ekipi koja je možda i neugodnija od Gorice. Svi prijete izvana, a mi idemo na pobjedu i uopće nas ne zanima druga kalkulacija”, rekao je trener Cibone Damir Mulaomerović, novi izbornik reprezentacije BiH.

A-1 LIGA ZA PRVAKA, 14.kolo

Cedevita – Split (sub, 17h)
Kvarner 2010 – Cibona (sub, 19h)
Gorica – Zadar (sub, 19h)
Zagreb – GKK Šibenik (ned, 12h)

 

Košarkaški kamp Novalja